Laulunopetus

Olen koulutukseltani klassinen laulaja sekä laulun- ja luokanopettaja. Minulla on yli 10 vuoden kokemus klassisen laulun opettamisesta. Esitän jonkin verran myös kevyttä musiikkia, ja osa oppilaistani laulaakin myös muuta kuin klassista musiikkia. Oppilaani ovat monen ikäisiä, taidoiltaan harrastelijoista ammattiin tähtääviin. Oppilaani ovat jatkaneet opintojaan mm. Sibelius-Akatemiassa, Palmgren-konservatoriossa, ja muissa konservatorioissa sekä Jyväskylän yliopiston musiikkikasvatuksen laitoksella.

Laulutunnille voi yhtä hyvin tulla aktiivinen kuoroharrastaja kuin laulusta innostunut aloittelijakin. Opetan kotonani, jossa minulla on hyvä työtila ja asianmukainen Kawai-flyygeli. Tunneille on mahdollista ottaa oma pianisti mukaan. Laulutuntien ajankohdat sovimme lauluoppilaiden kanssa joustavasti aina edellisillä tunneilla. Opetukseni koostuu viikoittaisista laulutunneista sekä intensiivikursseista, jotka järjestän kolme kertaa vuodessa yhdessä pianisti Pasi Helinin kanssa.

Yksilöopetuksen lisäksi olen saanut ilokseni työskennellä useiden kuorojen äänenmuodostajana. Olen kouluttanut kuoroja mm. Laitilassa, Loimaalla, Paimiossa, Raisiossa, Seinäjoella ja useita kuoroja ja pienryhmiä Turussa. Tällä hetkellä toimin turkulaisen Chorus Cathedralis Aboensis -kuoron äänenmuodostajana.

Teen töitä toiminimellä. Yritykseni toimialaan kuuluu konsertoimisen lisäksi laulunopetus ja äänenhuolto.

Tervetuloa laulamaan!

Pia Pajala
p. 050-322 6017 tai pia@piapajala.fi.